Fotografie: Eveline van Uden

Lang geleden heb ik een kleurenanalyse laten doen. Ik bleek een zomertype te zijn en kreeg een etuitje met stofstaaltjes in mijn kleurenpalet. Vanaf dat moment ben ik al bezig met het kiezen van de juiste kleuren voor mijn kleding. Dat is mij in mijn werkzame leven altijd goed van pas gekomen en nu nog steeds. Volgens mijn zussen heb ik altijd al gevoel gehad voor kleur en stijl. 

 

Ik heb de opleiding kledingcoach/personal shopper gevolgd bij Mooi! Stijlopleiding. Daarna heb ik bij Regien Strategier Opleidingen de opleidingen kleur- en stijlconsulent gedaan. Voor alle drie ben ik gecertificeerd. Bij Regien Strategier heb ik in 2022 ook nog de modules 'verdieping Kleur' (kleuren combineren) en 'Grijs haar' gevolgd. (Grijs haar wordt vaak geassocieerd met oud, maar oud zit niet in het haar. Ook met grijs haar kan je er vitaal, sexy en fantastisch uitzien. Grijs haar heeft kleur nodig en daar kan ik je bij adviseren). En aan het begin van dit jaar heb ik daar de module 'workshops organiseren' aan toegevoegd. Voor al deze modules ben ik gecertificeerd.

 

Kleur en stijl hebben mij altijd gefascineerd. In mijn loopbaan had ik representatieve functies. Je was het visitekaartje van de organisatie. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend dat je er verzorgd en stijlvol uitzag.

 

Sinds mei 2021 ben ik met prepensioen en heb hierdoor meer tijd gekregen voor kleur- en stijladviezen, personal shopping en het verzorgen van workshops.

 

Ik vind het mooi om te zien hoe iemands uitstraling veranderd door het dragen van de juiste kleuren en kledingstijl. Je komt veel krachtiger en zelfverzekerd over. Het geeft mij veel genoegdoening en energie om iemand een nog mooiere versie van zichzelf te laten zien. Daar word ik blij van.

 

Mijn doel is om iemand bewust te maken voor het hebben van een eigen kleuren en kledingstijl. Je kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken. Eerste indrukken zijn blijvend, meer dan je denkt. Je kleding en hoe jij overkomt is dus belangrijk, net zoals je houding en de manier waarop jij jezelf presenteert.

 

Kom eens gezellig kennismaken.